Ik, Denise Mordang, heb VerhalenVerslinders in 2017 opgericht. Al mijn hele leven ben ik een onvervalste boekenwurm en als kind verslond ik verhalen van alle soorten en maten. Nog steeds vind ik niets fijner dan wegduiken in een mooi boek, mezelf onderdompelen in een andere wereld en mijn verbeelding laten werken. De passie voor jeugdboeken is daarbij altijd gebleven en zelfs groter geworden. Want in deze boeken kan en mag alles.

Tijdens mijn opleiding Cultuurwetenschappen schreef ik over jeugdliteratuur, en in de jaren dat ik in een boekwinkel werkte neusde ik het liefst in de kasten met kinderboeken. Inmiddels heb ik zelf kinderen, en wat blijkt? Ook met hen praat ik het liefst over boeken. Ik wil ze ermee laten kennismaken, ideeën uitwisselen, adviezen geven en vooral laten zien hoe ontzettend leuk lezen is!

Vorig jaar besloot ik mijn passie voor jeugdliteratuur als uitgangspunt te nemen voor mijn eigen bedrijf. Ik begon met het geven van naschoolse lessen en workshops, waarin ik met kinderen op een creatieve manier werkte rondom kinderboeken. Later kwam er een blog bij, waarop ik wekelijks boekrecensies plaats. Inmiddels worden daar ook artikelen over jeugdliteratuur en leesbevordering aan toegevoegd. Daarnaast ben ik, onder de paraplu van VerhalenVerslinders, als freelancer in te huren voor het schrijven, corrigeren en redigeren van verschillende soorten teksten. Ten slotte behoort ook het schrijven van een eigen jeugdboek (en hopelijk meer dan één!) tot mijn ambities. Momenteel werk ik aan mijn eerste manuscript.

 

Meer en meer krijgt VerhalenVerslinders de vorm die ik in mijn hoofd heb. En dat is een hele leuke vorm: vol met verhalen, verbeelding, fantasie en creativiteit. Vol met lezen en schrijven. En vooral vol met heel veel heerlijke boeken!