- Recensies Young adult

- Recensies Young adult · 21. februari 2019
Dromen van het onmogelijke...

- Recensies Young adult · 26. januari 2019
Het meesterlijke vervolg op de New York Times-bestseller Caraval!

- Recensies Young adult · 07. januari 2019
De inzet is hoger dan ooit...

- Recensies Young adult · 05. december 2018
'De dag dat Abelard en ik de tussenwand vernielden had ik een toets Engels van vier uur. Echt waar. In Texas krijgt iedereen op de high school een toets Engels die vier uur duurt. Zelfs voor een normaal mens is dat veel te lang om stil te zitten. En ik ben geen normaal mens.'

- Recensies Young adult · 19. november 2018
'Geen verhaal is het waard om voor te sterven...'- Recensies Young adult · 13. oktober 2018
"Eerlijk gezegd mag niemand weten dat ik in Hello Yellow woon, dat mijn moeders laatste vriend, K-zak Oliver, ons zijn flat uit heeft geflikkerd, en dat mijn moeder nu eerst moet sparen voor een eigen dak boven ons hoofd. Ik wou maar zeggen dat het een aardig triest verhaal is en dat ik er op dit moment niet al te trots op ben dat ik de dochter van mijn moeder ben. Dakloosheid siert ons niet. Nee, toch?"

- Recensies Young adult · 26. juni 2018
"Wanneer je dit leest, vraag je je waarschijnlijk af wie je bent. (...) Jij bent mij, Samantha Agatha McCoy, in de niet zo verre toekomst. Ik schrijf dit voor jou. Ze zeggen dat mijn geheugen nooit meer hetzelfde zal zijn, dat ik dingen zal beginnen te vergeten. Eerst maar een beetje, en daarna een heleboel. Dus ik schrijf dit om me ze te herinneren. "

- Recensies Young adult · 21. juni 2018
Het werk van de Ierse auteur Sarah Crossan is bekroond met onder andere de Carnegie Medal, de YA Book Prize en de CBI Book of the Year Award. Haar Roman 'Een' won in Nederland de Dioraphte Literatour Prijs.

Meer weergeven