· 

Recensie: Crazy Cat Lady-boek - Elke van Huffel & Niet Nu Laura

Doe jij je weleens te goed aan een kattenfilmpje op YouTube... of honderd? Nestel je je het liefst met een latte macchiato in je favoriete kattencafé? Heb je een Instagramaccount voor je kat? Proficiat en welkom in de club van de Crazy Cat Ladies!

 

Met het CRAZY CAT LADY-BOEK leer je je favoriete huistijger nog beter kennen. Maak leuke kattenspullen, voer samen met je huisdier knotsgekke opdrachten uit, bewaar de mooiste herinneringen en duik in de wondere wereld van het meest mysterieuze dier ter wereld. Iedereen met een kat heeft recht op minstens één CRAZY CAT LADY-BOEK!

 

Recensie:

 Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het Crazy Cat Lady-boek is gewoon onmisbaar in de kast van elke kattengek! Het prachtig vormgegeven boekje is origineel, grappig en staat vol met interessante weetjes, opdrachten en diy's. 
De Vlaamse Elke van Huffel heeft een fijne, toegankelijke schrijfstijl en de humoristische illustraties van Niet Nu Laura maken het plaatje compleet. 
Dit lieve en amusante boekje is verrassend leerzaam en de kattenliefde spat van elke pagina af. Een perfect cadeau dus voor iedere kattenliefhebber!

 

Leesadvies:

Het Crazy Cat Lady-boek is geweldig voor alle jongeren en volwassenen met een liefde voor katten! De leuke teksten en heerlijke illustraties maken dit een aanwinst die je keer op keer (met of zonder je pluizenbol) kunt doorbladeren.

 

Titel: Crazy Cat Lady-boek

Auteur: Elke van Huffel

illustrator: Laura Janssens / 'Niet Nu Laura'

Uitgeverij: Van Halewyck, 2018

ISBN: 9789461319081

Reactie schrijven

Commentaren: 0