· 

Recensie: Hallo, mijn toekomstige ik! - Tess Dumitru & Sam Loman

Later als ik groot ben... ja, wat dan?! Krijg jij minstens twaalf kinderen, sla je een superknap model aan de haak, reis je de wereld over of word je misschien wel megaberoemd? Met de meer dan 100 dilemma's, testjes, opdrachten en vragenlijstjes in dit boek kom je erachter! Ga zelf of met vriendinnen aan de slag en maak alvast kennis met jouw toekomstige ik én die van je familie en vrienden.

 

Recensie:

 Hallo, mijn toekomstige ik! is een ontzettend leuk en grappig invulboek voor jonge meiden. In een vlotte en toegankelijke schrijfstijl worden tal van opdrachten, vragen en invullijstjes gepresenteerd, waarmee meiden alleen of samen kunnen fantaseren over 'later'. De hippe en vrolijke illustraties passen perfect bij de tekst en maken dit een prachtig boekje om te zien én om lekker doorheen te bladeren. De stijl van zowel tekst als beeld past perfect bij de doelgroep. 

 

Leesadvies:

Hallo, mijn toekomstige ik! is bedoeld voor meiden vanaf een jaar of negen. VerhalenVerslinders raadt aan de opdrachten en testjes samen met vriendinnen of zussen te doen: lol en giechelbuien gegarandeerd!

 

Titel: Hallo, mijn toekomstige ik!

Auteur: Tess Dumitru

Illustrator: Sam Loman

Leeftijd: 9+

Uitgeverij: Kluitman, 2018

ISBN: 9789020622171

Reactie schrijven

Commentaren: 0